Kancelářský nábytek

Skříně/kontejnery ALFA 500 - popis produktu

Korpusy jsou vyrobeny z jednoho barevného odstínu LTD o tloušťce 18 mm s ABS hranou 1 mm, záda skříní jsou vyrobeny z LTD o tloušťce 8 mm. Vzhledem k oboustranně pohledové úpravě zad jsou vhodné i k ustavení do prostoru. Pevnost a stabilita jsou zaručeny kvalitním technickým řešením. Dřevěné police jsou upevněny pomocí kovových trnů, zamezujících jejich nežádoucímu vysunutí. Díky ABS hranám jsou skříně vysoce odolné proti mechanickému poškození a je zvýšena odolnost LTD vůči nadměrné vlhkosti. Důležitou vlastností dřevěných skříní je rektifikace 15 mm.
V nabídce jsou skříně se skleněnými křídlovými dveřmi o tloušťce 6 mm, skříně s LTD křídlovými dveřmi o tloušťce 18 mm a hranou ABS 2 mm, oboje s úchytkami Paloma a kvalitními nacvakávacími závěsy dveří, které nabízejí komfortní přístupnost díky možnosti rozevření dveřních křídel až do úhlu 110°. V programu jsou i skříně se žaluziovými dveřmi, posuvnými dveřmi z LTD a ABS hranou nebo niky a rohové niky určené pro vybavení kanceláří. Variabilní úložný systém skříní Alfa 500 s funkčním designem má široké uplatnění: vybavení referentských pracovišť, kanceláří managementu, jednacích místností, aj. Kancelářské skříně (včetně zad) jsou vyrobeny z jednoho barevného odstínu LTD s ABS hranami. Vzhledem k oboustranně pohledové úpravě zad jsou vhodné i do prostoru kanceláře. Kancelářské skříně mají rektifikace pro vyrovnání nerovností podlahy. V programu jsou i skříně se žaluziovými dveřmi, posuvnými dveřmi z LTD a ABS hranou nebo niky a rohové niky určené pro vybavení kanceláří.

Korpus kontejneru a čela zásuvek jsou vyrobeny z LTD o tloušťce 18 mm v jednom barevném odstínu, přičemž korpus je ohraněn ABS hranou 1 mm a půda s čely zásuvek hranou o tloušťce 2 mm. Korpusy standardních zásuvek jsou kovové, povrchově upravené práškovou barvou, vyjma osobní zásuvky, tzv. tužkaře, který je plastový. Kontejner je rovněž vybaven blokací, která zajišťuje otevření vždy pouze jedné zásuvky a zablokování ostatních proti otevření. Pomocí plastových příček lze snadno změnit vnitřní organizaci zásuvek. Kontejnery jsou osazeny nábytkovými plastovými kolečky. Zámek je uchycen v čele horní zásuvky a je centrální pro všechny zásuvky.



Prodejna nábytku Pardubice Děláme Vám radost již od roku 1990!
Adresa J. Potůčka 290, 530 09 Pardubice
Telefon +420 777 630 913
Email pardubice@m-byt.com
Otevírací doba Po-Pá: 8:30 - 19:00
So: 9:00 - 15:00
Ne: zavřeno

Více o prodejně
Prodejna nábytku Holice Děláme Vám radost již od roku 1990!
Adresa nám. TGM 2, 534 01 Holice
Telefon +420 602 660 225
Email holice@m-byt.com
Otevírací doba Po-Pá: 8:30 - 17:30
So: 9:00 - 12:00
Ne: zavřeno

Více o prodejně