Slovenské sedací soupravy

Sedací souprava Infinity - popis produktu

Dostupnost

Vystaveno v showroomu v Pardubicích

Pro každého, kdo o věcech ve svém životě rád rozhoduje sám, pro každého,kdo má jasou představu u tom, co chce a potřebuje, je zde Infinity. Sedačka se širokou nabídkou možností, která dokáže vyhovět i nejnáročnějším uživatelům. 

Kromě počtu segmentů a jejich uspořádání, barvy a materiálu potahu, můžete určit také styl područek a opěráku, výšku  sedu, vybrat si druh výplně či tvar a materiál podnože. Vše tak, aby perfektně zapadla do jakéhokoli obývacího pokoje. Možnosti jsou nekonečné a výsledkem je jedinečný kousek nábytku, dokonale odrážející osobnost a životní styl svého majitele.

Rozklad pro příležitostné spaní je velmi žádaná funkce, která ale často omezuje design. To není případ sedačky Infinity, která si zachovává lehkost a eleganci.

Úložný prostor je praktický a nikdy ho není dost. Element s názvem Longchair box je diskrétní a zároveň velmi lehko dostupným úložištěm pro všechno, co právě v dané chvíli nepotřebujete. Vrchní část zůstavá otevřená, a tak můžete věci vytáhnout lehko a bezpečně.

Výsuv sedáků, tzv. recliner, umožňuje měnit hloubu sedu, což má zásadní vliv na pohodlí. Formální sezení běhěm návštěv nebo večerní relax s pohodlně položenými nohami u dobrého filmu? Infinity poskytuje oboje. Stačí se jen rozhodnout mezi manuálně posuvnými sedadly a elektrickým výsuvem.

Díky nastavitelným opěrkám hlavy má Infinity ještě větší univerzálnost. Díky nim se dokáže přizpůsobit každému typu postavy a prefercím sezení. Stylovému modelu s nízkým opěradlem dokáže přidat na funkčnosti a komfortu.

USB konektor zabudovaný přímo v sedačce vypovídá o tom, že Infinity naplní očekávání současných uživatelů, kteří potřebují mít svůj mobilní telefon neustále po ruce, a to i při nabíjení. Umístění konektoru je podmíněné funkcí elektrického vysunutí reclineru.

 

Soubory ke stažení


Prodejna nábytku Pardubice Děláme Vám radost již od roku 1990!
Adresa J. Potůčka 290, 530 09 Pardubice
Telefon +420 777 630 913
Email pardubice@m-byt.com
Otevírací doba Po-Pá: 8:30 - 19:00
So: 9:00 - 15:00
Ne: zavřeno

Více o prodejně
Prodejna nábytku Holice Děláme Vám radost již od roku 1990!
Adresa nám. TGM 2, 534 01 Holice
Telefon +420 602 660 225
Email holice@m-byt.com
Otevírací doba Po-Pá: 8:30 - 17:30
So: 9:00 - 12:00
Ne: zavřeno

Více o prodejně