Slovenské sedací soupravy

Sedací souprava Dover - popis produktu

Dostupnost

Vystaveno v showroomu v Pardubicích

Dover je maximálně flexibilní sestavou, kterou přizpůsobíte na míru nejen vašemu stylu, ale i požadavkům na pohodlí či prostorovým možnostem obývacího pokoje.

Zajímavými řešeními jsou například designové nohy či tmavé hrany jednotlivých elementů, které dávají sedačce jasně definovaný tvar a charakter. Sestavu díky širokému výběru modulů a funkcí snadno přizpůsobíte na míru vašim představám. Vybrat si můžete z různých výšek nohou či typů područek, ale i doplňků v podobě vysouvatelných sedáků či velkých elementů s úložným prostorem. Nabízí i funkci rozkladu pro příležitostné spaní. Když ještě přidáte široký výběr materiálů a barev, s Doverem nebudete muset dělat žádné kompromisy.

Pokud si vyberete sedačku s funkcí rozkladu pro příležitostné spaní, získáte jednoduchým rozložením praktické lůžko pro rodinu či přátele, kteří tak u vás můžou zůstat přes noc.

Vybrané elementy sedačky mají zabudovaný praktický úložný prostor, do kterého můžete schovat růžné drobnosti nebo lůžkoviny, které právě nepotřebujete. Přístup je bezpečný, jednoduchý a rychlý.

Vysouvací sedák, také nazývaný recliner, umožňuje sklopení opěradla a vysunutí podpěry noh. Jednoduše stlačíte tlačítko a sedačku na formální posezení s návštěvou změníte na lehátko, ideální na večerní relax u filmu.

S nastavitelnými opěrkami hlavy se sedačka rychle a snadno přizpůsobí různým výškám postavy či způsobům sezení. Pokud je právě nepotřebujete, záhlavníky jednoduše sklopíte a dáte tím sedací soupravě stylový nízkoprofilový vzhled.

Opěrky rukou mají významný vliv na vzhled a charakter sedačky. Vybrat si můžete z několika designů od nenápadných a moderních až po klasické či mohutné varianty. Všechny jsou stejně pohodlné a příjemné, jediným kritériem při výběru je váš vkus.

Pro ještě větší pohodlí může být sedačka vybavená USB konektorem, díky kterému můžete mít svůj telefon nebo tablet vždy po ruce, i pokud se právě nabíjí.

Soubory ke stažení


Prodejna nábytku Pardubice Děláme Vám radost již od roku 1990!
Adresa J. Potůčka 290, 530 09 Pardubice
Telefon +420 777 630 913
Email pardubice@m-byt.com
Otevírací doba Po-Pá: 8:30 - 19:00
So: 9:00 - 15:00
Ne: zavřeno

Více o prodejně
Prodejna nábytku Holice Děláme Vám radost již od roku 1990!
Adresa nám. TGM 2, 534 01 Holice
Telefon +420 602 660 225
Email holice@m-byt.com
Otevírací doba Po-Pá: 8:30 - 17:30
So: 9:00 - 12:00
Ne: zavřeno

Více o prodejně