Rozkládácí pohovky pro denní spaní

Rozkládací pohovka Reverso - popis produktu

Dostupnost

Vystaveno v showroomu v Pardubicích

Reverso je model pohovky určený na DENNÍ SPANÍ. Výrobcem této pohovky je italská firma Vitarelax. Pohovka se vyrábí přímo v Itálii. Svým vzhledem je vhodná do moderního i klasického interiéru, volit můžete tvar a hlavně šíři područky. Područky, sedací a opěrné polštáře jsou lemované ozdobnou paspulí, která může být pro zvýraznění efektu v odlišné barvě. Látkový potah je kompletně snímatelný s možností praní či chemického čištění, případně kompletní výměny. Pohovka má vyšší sedák a díky tomu se z ní dobře vstává. Je pohodlná na sezení, ale její největší předností je, že je vybavena kvalitním pevným rozkládacím kovovým mechanismem, který v sobě skrývá 21 cm vysokou matraci ze studené pěny. Díky této komfortní matraci je jedničkou v pohovkách na denní spaní.

Model který vidíte na obrázku níže, nabízí výběr ze 3 typů matrací - SOCIAL, MAGNIFICO A SUPREME.REVERSO. Dále nabízí doplnění i o tzv. KIT ROLLER - systém umožňující zvednutí sedačky na kolečka a tím možnost snadného přesunutí po místnosti např. kvůli úklidu.
 

KVALITNÍ ZDVIHACÍ MECHANISMUS ZAJISTÍ KOMFORTNÍ ROZLOŽENÍ SEDAČKY

 

Už jste se někdy prali se svojí starou sedačkou a bojovali s rozkládacím mechanismem, který neumožňoval jednoduchou přípravu pohovky ke spaní? Rozklad byl složitý, nebo bylo potřeba k rozložení vynaložit velkou sílu? U rozkládací pohovky Reverso je to velmi snadné a zvládne to každý. Navíc sedákové a opěradlové polštáře nemusíte při rozkladu sundávat, vše zůstává na svých místech.  Stejně tak skládání pohovky je jednoduché a rychlé.

Kvalitní mechanismus sedací soupravy Reverso

Pokud potřebujete uklidit pod pohovkou nebo ji přemístit, disponuje velice jednoduchým zdvihacím stěhovacím mechanismem, kdy se nožičky sedačky nahradí kolečky a Vy velmi snadno posunete pohovku tam, kam potřebujete. Nosnost rozkládacího mechanismu je podle velikosti ložné plochy 120 - 200 kg.

Výhody zdvihacího mechanismu sedačky Reverso:

  • velmi snadné rozložení BEZ NÁMAHY
  • při rozkladu NENÍ TŘEBA SUNDÁVAT sedákové a opěradlové polštáře
  • příprava pohovky na spaní je otázkou vteřin
  • stěhovací mechanismus NAHRADITELNÝ KOLEČKY
  • nosnost rozkládacího mechanismu až 200 kg

 

Matrace a rozkládací mechanismus sedací soupravy Reverso

VÝŠKA MATRACE 21 cm PRO MAXIMÁLNÍ POHODLÍ
 

Většina rozkládacích pohovek na trhu nenabízí 21 cm vysokou matraci a pokud hledáte kombinaci kvalitní značkové sedačky s rozkladem, vysokou pohodlnou matrací a solidním mechanismem umožňující rozložení, aniž byste museli jakékoliv další prvky sundávat, těžko najít k této sedačce jinou alternativu. Sedačka Reverso nabízí kvalitu, pohodlí a design a i přesto je cenově dostupná pro většinu našich zákazníků. Vystavenou jí máme v obchodě. Přijďte si ji vyzkoušet, třeba i Vás tento kus nábytku okouzlí.

Matrace pro rozkládací pohovku Reverso 21cm

REVERSO - SKVĚLÉ ŘEŠENÍ DO MALÝCH PROSTOR
 

Pohovka Reverso je ideálním řešením do malých prostor. Své místo si nachází v domech i bytech a byť je primárně určena pro denní spaní, nekončí pouze v domácnostech s nedostatkem prostoru. Reverso bývá dobrou volbou i pro milovníky minimalistického stylu nebo pro zákazníky, kteří se rádi druží a chtějí nabídnout návštěvám pohodlí, na jaké jsou z domu zvyklí.

Reverso může být výhodné i pro klienty nabízející služby Airbnb, kdy bude taková pohovka mnohem lepší alternativou pro přistýlku. Pokud nebude dalšího lůžka třeba, dopřejete klientům více prostoru, ale v případě potřeby nabídnete ubytovaným pohodlí, které umocní jejich zážitek z cest.

 

HLAVNÍ DŮVODY PRO POŘÍZENÍ PRÁVĚ TÉTO SEDAČKY

 

  • Kvalitní 21 cm vysoká matrace, čímž se odlišuje od většiny konkurenčních pohovek
  • Snadné a také rychlé rozkládání a skládání
  • Pevný kovový mechanismus rozkladu
  • Nostnost až 200kg

 

 

Důležité pro správné fungování pohovky je jediné -  potřebujete rovný podklad, na kterém pohovka stojí a rozkládá se, aby nedocházelo ke křížení rozloženého mechanismu. Např. nepodkládat jednostranně koberečky apod.

Pohovku Reverso si můžete prohlédnout a hlavně vyzkoušet na naší prodejně v Pardubicích. Věříme, že budete příjemně překvapeni.

 

PŘIJEĎTE DO M-BYTU A VYZKOUŠETE SI SEDAČKU REVERSO

 

Sedací souprava Reverso má spoustu zajímavých prvků, které si můžete vyzkoušet přímo v obchodě. Eshopy, a to ani ten náš, Vám při výběru sedací soupravy neposkytnou to, co je třeba. Tím je osobní zkušenost s produktem. Proto nejoblíbenější produkty jako je Reverso máme vždy k vyzkoušení v obchodě. Udělejte si čas, přijeďte do M-bytu a my Vám s výběrem a představením produktu rádi pomůžeme.

Toužíte po kompletním servisu? Nabídka montáže na naše výrobky je pro Vás zaručeným způsobem jak si užít nový nábytek bez zbytečných starostí a komplikací, jelikož veškerou nepříjemnou, pro někoho stresující práci za Vás provedou naši zaměstnanci, kteří daný produkt znají a jejich montáž je rychlá a bezchybná. Umí s daným nábytkem manipulovat tak, aby se nepoškodil. Jsou vybaveni kvalitním nářadím, které jim umožní nejen vlastní montáž bez potíží, ale i časových ztrát. Další nespornou výhodou je, že pokud přebíráte od nás již smontovaný nábytek, můžete si ho snadno a dobře prohlédnout a máte 100% jistotu, že je v pořádku. Na mechanické poškození nelze při montáži vlastními silami brát zřetel při případných reklamacích. 

 

VÝHODY, POKUD SI NECHÁTE SEDAČKU DOVÉZT I SMONTOVAT

 

  • Budete mít 100% jistotu, že jste si převzali zboží v pořádku.
  • Předejdete případnému poškození, převozem, vynáškou a jinou manipulací při vlastní montáži.
  • Ušetříte si řadu nepříjemností v momentě, kdy špatnou montáží vlastními silami zapřičiníte poškození nábytku.
  • Na případné škody ve vašem bytě, ke kterým může při manipulaci dojít jsme pojištěni.
  • Zajistíme ekologickou likvidaci odpadů
  • Ušetříte, protože naši zaměstnanci jsou znalí sortimentu a rychlejší, tudíž levnější. Vám stačí zboží jen přebrat.
  • Kdykoliv si vzpomenete, budete mít kamenný obchod blízko a jakýkoliv problém se dá rychle vyřešit.

 

JAK SE K NÁM DOSTANETE?
 

Obchod sídlí v Polabinách mezi Lumpáriem a AAA auto, popř. dalším záchytným bodem je hriště ZŠ Polabiny II naproti přes ulici. Bezplatná parkovací místa jsou přímo před obchodem. Pro upřesnění cesty použijte tento odkaz nebo zadejte do GPS souřadnice 50.051802933976234, 15.754340560447707 

Nábytek M-byt Pardubice mapa

 

Soubory ke stažení


Prodejna nábytku Pardubice Děláme Vám radost již od roku 1990!
Adresa J. Potůčka 290, 530 09 Pardubice
Telefon +420 777 630 913
Email pardubice@m-byt.com
Otevírací doba Po-Pá: 8:30 - 19:00
So: 9:00 - 15:00
Ne: zavřeno

Více o prodejně
Prodejna nábytku Holice Děláme Vám radost již od roku 1990!
Adresa nám. TGM 2, 534 01 Holice
Telefon +420 602 660 225
Email holice@m-byt.com
Otevírací doba Po-Pá: 8:30 - 17:30
So: 9:00 - 12:00
Ne: zavřeno

Více o prodejně